Over ons

Sinds 1992 verzorgt Stuurman internationale transporten met een grote mate van flexibiliteit. Kan niet bestaat niet bij ons. Nee, verkopen we zelden. Wel hebben we een grote voorliefde voor Frankrijk en omliggende landen. Daar zijn we kind aan huis, daar kennen we elke afslag. Elke route. 

Over Stuurman

Stuurman is een hecht team. Mensen die door jarenlange ervaring doorgaan waar anderen afhaken. Simpelweg omdat het netwerk dat we hebben opgebouwd in de landen waarop we rijden ongekend groot en goed is. Daar profiteren onze klanten van. Dag in, dag uit.

Onze diensten

Koel en vries, droge goederen, expres en uitzonderlijk, luchtvracht en opslag zijn de productgroepen waarop wij onze focus leggen. Waarin we uitblinken. Maar mocht u een andere transport- of logistieke vraag hebben dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Kunnen wij het niet zelf dan hebben we altijd het juiste lijntje. De kortste route naar het doel…

Koel en vries

Dagelijkse ritten van en naar Frankrijk, België en Duitsland. Dagelijkse koelgroupage vanuit de Provence/Rhône-Alpes en Midi-Pyrénées.

Droge goederen

Dagelijks gecombineerde ritten voor industriële en geconditioneerde goederen naar Rhône-Alpes/Provence Aquitaine, Midi-Pyrénées en Lille/Parijs. Dagelijkse retourlading vanuit geheel Frankrijk met tautliners naar Nederland, België en Duitsland.

Expres en uitzonderlijk

Speciale transporten naar Frankrijk met breedte en hoogte vergunningen voor “buitenmaatse” kisten voor de industrie. Transport van bijzondere lading zoals exclusieve auto’s en kunstvervoer. Ook bieden wij voor uw acties naar en van Frankrijk in overleg totaaloplossingen.

Luchtvracht en opslag

Luchtvracht kunt u te allen tijde via Stuurman laten verlopen. We vervoeren via Schiphol, Maastricht/Aken Airport en Brussel Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Tevens kunt u voor (tijdelijke) opslag bij ons terecht.

Ons team

Maak kennis met ons ervaren team, une equipe fenomenale!

Patrick Altena

Algemeen Directeur

André Nooteboom

Planner stukgoed

Sander Arkesteijn

Planner stukgoed

Jaap de Klerk

Planner stukgoed

Dennis van Bekkum

Planner koel-vries transporten

Flip Zellmann

Planner koel-vries transporten

Robert Rol

Planner koel-vries transporten

Martin van den Akker

Planner stukgoed

Danny van Suchtelen

Planner stukgoed

Floris Saarloos

Planner stukgoed

Erik Franse

Kantoor Cavaillon Frankrijk

Stefan Pen

Planner Italië

Boekhouding

Hoofdkantoor

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Stuurman betekent werken in een hecht team. Een club mensen die veel van elkaar vraagt en klaarstaat voor elkaar.

Nieuws

Dagelijks zijn er verrassende en nieuwswaardige ontwikkelingen binnen Stuurman. Uiteraard houden we u graag op de hoogte van het nieuws uit ons team. Op deze plek vindt u de updates, mijlpalen en wat erover ons wordt geschreven in de media.

Nieuwe outfit.

01-01-23

Soms moet je van outfit wisselen; een nieuw tenue aanschaffen. Om fris te blijven en up-to-date. 

Kom in contact

Neem contact op via onderstaand formulier of bel met een van onze teamplayers.

Adres

1e Barendrechtseweg 64
2992 XC  Barendrecht
The Netherlands

Telefoon

E-mail