Diensten

Koel en vries, droge goederen, expres en uitzonderlijk, luchtvracht en opslag zijn de productgroepen waarop wij onze focus leggen. Waarin we uitblinken. Maar mocht u een andere transport- of logistieke vraag hebben dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Kunnen wij het niet zelf dan hebben we altijd het juiste lijntje. De kortste route naar het doel…

Koel en vries

Dagelijkse ritten van en naar Frankrijk, België en Duitsland. Dagelijkse koelgroupage vanuit de Provence/Rhône-Alpes en Midi-Pyrénées.

Droge goederen

Dagelijks gecombineerde ritten voor industriële en geconditioneerde goederen naar Rhône-Alpes/Provence Aquitaine, Midi-Pyrénées en Lille/Parijs. Dagelijkse retourlading vanuit geheel Frankrijk met tautliners naar Nederland, België en Duitsland.

Expres en uitzonderlijk

Speciale transporten naar Frankrijk met breedte en hoogte vergunningen voor “buitenmaatse” kisten voor de industrie. Transport van bijzondere lading zoals exclusieve auto’s en kunstvervoer. Ook bieden wij voor uw acties naar en van Frankrijk in overleg totaaloplossingen.

Luchtvracht en opslag

Luchtvracht kunt u te allen tijde via Stuurman laten verlopen. We vervoeren via Schiphol, Maastricht/Aken Airport en Brussel Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Tevens kunt u voor (tijdelijke) opslag bij ons terecht.